2009. október 19., hétfő

a tegnapi meccsről...




Pereg SE - Gyáli BKSE : 4-1                   gólszerzők: Slámer Balázs(2),Bánhegyi Zoltán,Horák Károly   ill.: Horák Máté(ög)

a Csapat a következőképpen lépett pályára:Mizsei A.- Szabó L.,Horák M.,Nagy Á.,Asztalos D.-- Bánhegyi Z.,Slámer B.,Tóth D.(CSK).,Nagy R.--Horák K.,Hajdu Cs.                     Edző:T.Misi      Cserepad: Túróczi Z.,Kondré Zs.,Horák B.,Markó T.,Szixai P.

Szárnyalunk... :P (zsinorban 4 győzelem)

a mai győzelemnek köszönhetően a csapat felugrott a 3.helyre, mivel a forduló előtt a gólkünlönbséggel jobb Halsztelek csak egy kifogásolható 4-4et ért el Abony csapatával (Abonyt 8-3ra megvertük ::D). A gyözelemhez nagyrészben hozzásegítették a csapatot a középpályások, ugyanis nagyon jól szűrték meg az ellenfél akcióit,és ebből gyönyörűen támadtak vissza.A védők is nagyon szépen megállták a helyüket, bár egy rögzített szituációból gólt kapott a csapat.És akkor jöjjenek a csatárok-->viszonylag visszafogott teljesítményt nyújtottak, ettől függetlenül Horák Károly gólt szerzett.De Hajdunak nem ment ma nagyon a játék, a helyzetkihasználása borzasztó volt.
A mérkőzés legjobbja Slámer Balázs lett   (szerintem....xD) 

Nincsenek megjegyzések:

Megjegyzés küldése